Famous Non-veg Hotels In Salem || Non-Veg Hotels || Non-Veg Restaurants || Salem City.
Contact us to Add Your Business
This video is about famous non-vegetarian hotels/restaurants in Salem.
Rasikas Restaurant, ரசிகாஸ் ரெஸ்டாரண்ட்,
Barbequeen Restaurant, பார்பிகுயின்,
அஞ்சப்பர் செட்டிநாடு உணவகம், Anjappar Chettinadu Restaurant,
ஹோட்டல் ஜூனியர் குப்பண்ணா, Hotel Junior Kupanna,
Tandooriwala Restaurant, தந்தூரிவாலா,
ஸ்டார் பிரியாணி, Star Briyani,
Lakshmi Sri Vaari Hotel, லக்ஷ்மி ஸ்ரீ வாரி ஹோட்டல்,
Palmyra Restaurant, பல்மேரா,
Barbeque Nation,
ஸ்ரீ கந்த விலாஸ் மிலிடரி ஹோட்டல், Sri Kanda Vilas,
ஹோட்டல் ஸ்ரீ பராசக்தி,
Hotel Sri Parasakthi,
Selvi Mess, செல்வி மெஸ்,
மங்களவிலாஸ் அசைவ உணவகம், Mangala Vilas Non Veg Family Restaurant,
Kevis Restaurant, கேவிஸ் ரெஸ்டாரண்ட்,
சேலம் RR பிரியாணி, Salem RR Briyani,
VMK Hotel,
NNR பிரியாணி ஹோட்டல், NNR Briyani Hotel,
Saravana Parottas, சரவணா பரோட்டாஸ்,
A.M. பிரியாணி , A.M. Briyani,
Subscribe Our Channel.
Music: www.bensound.com
You should have shared their locations on Google.
Santhimeena missing